Erfaring, kompetence og fuldt program

Skomø A/S har siden 1969 været Skandinaviens førende leverandør af reklameartikler til bil- og campingbranchen. Med overtagelsen af Jysk Auto Skrædderi - JAS i 2007, har vi nu også en førerposition inden for området måtter og sædeovertræk. Dette betyder, at du som kunde kan bestille disse individuelt producerede varer ét sted, så klarer vi resten.

Individuel profilering er fremtiden
I et stadig mere globaliseret og konkurrencepræget marked, er det vigtigere end nogensinde ikke at blive glemt i mængden. Kunderne skal kunne serviceres professionelt. Det er vi din garant for. Skomø A/S har gennem årene oparbejdet en stor erfaring i, at sikre vore kunders profilering så bredt som muligt. Vi kan i dag tilbyde at håndtere dit navn og logo professionelt på alle elementer - uanset om der bestilles Nummerpladerammer, P-skiver, Nøgleringe, Bilmåtter, Indgangsmåtter, Arbejdstøj/Beklædning - og meget mere.

Teknologier
Skomø A/S har til huse i nybyggede faciliteter i Ebeltoft og behersker alle teknologier inden for serigrafiske og digitale trykteknikker, plastsprøjtestøbning, samt tekstilbehandling. Vi arbejder med alle kendte designprogrammer til MAC og PC, ligesom vi har opmålingsmodeller for 98 % af alle biler, der har været på landevejene de sidste 40 år. Skomø A/S har et godt og udbygget leverandørsamarbejde i både Skandinavien, Europa og Østen.

Handel hele døgnet - alle dage på året, hvor du kan se din egen købs­historik, dine profileringselementer, se status på igangværende ordrer og afgive bestillinger, nemt og hurtigt - når du har tid. Skandinavisk leverandør Skomø A/S har som den eneste et fuld produktprogram.

Vi er repræsenteret i hele Skandinavien, og håndterer alle forskelle på størrelser af nummerpladerammer, forskelle i lovgivningen om f.eks. P-skiver, m.m.

Med ønsket om et godt og udviklende samarbejde med
alle vore kunder, byder vi inden for på vores hjemmeside.

Sine Ø. Bielefeldt
Administrerende direktør

 

Indkøbskurv

Ingen varer valgt

Login

Brugernavn:

Adgangskode:


Glemt password?

Web-Effect CMS